Diensten

DIENSTEN

Onze dienstverlening

Wij passen onze dienstverlening aan op de omvang en wensen van uw onderneming. Of u nu een startende ondernemer bent, een groeiend bedrijf leidt of een gevestigde organisatie beheert, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Wij staan paraat om uw boekhouding te beheren, belastingadvies te verstrekken en administratieve processen te stroomlijnen. Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het succes van uw onderneming.

Administratie

Op verzoek verzorgen we de volledige administratie of concentreren we ons op controlewerkzaamheden.

Belastingaangiftes

Wij nemen zorg over zowel uw persoonlijke en zakelijke aangiften en toeslagen.

Fiscaal Advies

Wij bieden zowel uitgebreid fiscaal advies of richten ons op een specifieke fiscale vraagstuk.

Jaarrekenening

Ontdek de kracht van een nauwkeurig samengestelde jaarrekening.

Wat zeggen onze klanten

Wat zeggen onze klanten over Sas Belasting & Administratie? Ontdek de ervaringen van ondernemers die vertrouwen op onze expertise. Van belastingaangiftes tot financiële ontzorging, wij streven ernaar om niet alleen te voldoen aan, maar te overtreffen in de verwachtingen van onze gewaardeerde klanten. Lees hieronder waarom ondernemers kiezen voor Sas Belasting & Administratie als hun betrouwbare partner in fiscale en administratieve zaken.

"Saskia Kukken heeft zich bewezen als een betrouwbare en deskundige professional op het gebied van fiscaal advies. Haar diepgaande kennis, toewijding en persoonlijke benadering maken haar niet alleen een expert in haar vakgebied, maar ook een waardevolle partner voor haar klanten."
Martijn Imminga
Eigenaar InterImminga
"Saskia Kukken is mijn to-go expert voor belastingaangiftes. Haar vakkundigheid en nauwgezetheid bij het opstellen van mijn belastingzaken hebben mijn vertrouwen gewonnen. Saskia maakt niet alleen complexe fiscale processen begrijpelijk, maar zorgt er ook voor dat ik geen enkel fiscaal voordeel misloop."
James Dawson
Business
"Saskia Kukken is de sleutel tot mijn financiële gemoedsrust. Naast haar expertise in belastingaangiftes ontzorgt zij ondernemers op een unieke manier. Saskia neemt niet alleen de complexiteit van mijn fiscale zaken uit handen, maar zorgt er ook voor dat ik me volledig kan concentreren op mijn bedrijf."
Danica Monroe
Business
Voor wie werken wij

Wij hebben uitgebreide ervaring met een breed scala aan ondernemingen

Sas Belasting & Administratie brengt een rijke ervaring met zich mee, variërend van het bijstaan van expats en zzp'ers tot het adviseren van mkb-bedrijven. Deze veelzijdige expertise maakt haar de ideale partner voor een allerlei type ondernemingen.

Onze klanten