Wie is Sas?

Sas is uw partner in het optimaliseren van uw fiscale positie

Bij Sas Belasting & Administratie begrijpen we dat achter elke organisatie een uniek verhaal schuil gaat. Wij zijn meer dan alleen een administratiekantoor; we zijn uw betrouwbare partner in het optimaliseren van uw fiscale positie en het optimaliseren van uw financiële toekomst.

Wie is Sas

Saskia Kukken is haar carrière begonnen met een HBO-studie Bedrijfseconomie. Gedurende haar studie is ze al gestart met werken bij VvAA. Na het behalen van haar diploma is ze aan de slag gegaan bij HLB Schippers in Alkmaar. Parallel aan haar werk heeft ze haar studie Fiscale Economie succesvol afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Na het voltooien van haar studie heeft ze ervaring opgedaan bij Langedijk & Starre in Obdam en later bij Helder Fiscaal Advies.
Gedurende de afgelopen twee jaar heeft Saskia als mede-eigenaar bij Helder Fiscaal Advies gewerkt. In 2023 heeft ze de beslissing genomen om vanaf 1 januari 2024 haar eigen onderneming te starten. Saskia vertrouwt op haar uitgebreide kennis op het gebied van zowel aangiftewerkzaamheden als advieswerkzaamheden. Bovendien heeft ze in de loop der jaren een breed netwerk opgebouwd in Noord-Holland.
Saskia Kukken
Belastingadviseur

Onze klanten

Wat zeggen onze klanten

Wat zeggen onze klanten over Sas Belasting & Administratie? Ontdek de ervaringen van ondernemers die vertrouwen op onze expertise. Van belastingaangiftes tot financiële ontzorging, wij streven ernaar om niet alleen te voldoen aan, maar te overtreffen in de verwachtingen van onze gewaardeerde klanten. Lees hieronder waarom ondernemers kiezen voor Sas Belasting & Administratie als hun betrouwbare partner in fiscale en administratieve zaken.

"Saskia Kukken heeft zich bewezen als een betrouwbare en deskundige professional op het gebied van fiscaal advies. Haar diepgaande kennis, toewijding en persoonlijke benadering maken haar niet alleen een expert in haar vakgebied, maar ook een waardevolle partner voor haar klanten."
Martijn Imminga
Eigenaar InterImminga
"Uitstekende service van Saskia. Haar punctualiteit, aandacht voor detail en betrouwbaarheid zijn van onschatbare waarde geweest voor ons bedrijf. Ik kan Saskia van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsbewuste en professionele boekhouder."
Roy Donck
Director Finance & Sales
"Onze administratie- en belastingzaken zijn al jaren in de vertrouwde handen van Saskia. Haar betrokkenheid en enthousiasme vormen samen met haar kennis en nauwkeurigheid de basis voor onze prettige samenwerking. Informeel als het kan, zakelijk als dat nodig is. En altijd bereid te helpen!"
John de Jong
Eigenaar i8
Hoe wij werken

Samen met u zoeken wij het beste advies

Elke organisatie is uniek. Hoewel generieke adviezen of oplossingen vaak voldoende zijn, kan het voorkomen dat u behoefte heeft aan specialistisch advies dat specifiek is afgestemd op uw unieke situatie. In het uitgebreide netwerk van Sas bevindt zich altijd een partner die u kan voorzien van het juiste advies.

Gratis adviesgesprek

Ontdek hoe wij u kunnen helpen uw fiscale doelstellingen te bereiken en uw financiële zekerheid te optimaliseren. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!